Baku cuisine

29 May

Cuisine of Baku differs with its different meals. Goutab, dushbara, khangal, gurze, khamirashi, are most popular among them. Plov with mutton and chestnut and other types of plovs are considered king of Baku cuisine. Kababs prepared from mutton, chicken and fish are also very famous.

There are different types of sweets in Baku cuisine. They are pakhlava, shakarboura, goghal, sherbets and so on. These sweets are usually prepared during Novruz holiday in Azerbaijan.

All the Azerbaijanis as well as people from Baku love delicious meals.

Bir Cavab to “Baku cuisine”

  1. sonsothunder Sentyabr 10, 2011 5:22 səhər #

    Hey there,
    I don’t understand all I know about where you are from etc…But I am a foodie, so I feel sure, looking and reading this post that we speak the same language in that respect…Therefore, I will certainly be looking around your other post…and hope to find a recipe to use or two.. The Mutton Kebabs really got my attention.. God Bless you
    Paul
    Drop in my blog too.

Bir cavab yazın

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Google+ foto

Google+ hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

%s qoşulma

%d bloqqer bunu bəyənir: